o nama

Dobrodošli u Intelligent Buildings doo vodeću firmu u Novom Sadu koja se bavi projektovanjem i implementacijom pametnih kuća, stanova, zgrada, poslovnih objekata i slično. Naša mlada i motivisana ekipa stručnjaka posvećena je pružanju najboljih rešenja za Vaš dom ili poslovni prostor.

Naš cilj je da vam omogućimo potpunu kontrolu nad Vašim objektom i unapredimo vaš životni stil. Naši sistemi su inteligentni, intuitivni i fleksibilni, tako da možete prilagoditi svoj objekat prema vašim potrebama.

Naši stručnjaci će raditi sa vama da razumeju vaše želje i potrebe, kako bi dizajnirali i implementirali sistem koji savršeno odgovara vašem domu i načinu života. Naša ponuda obuhvata sve - od pametne rasvete i kontrolnih sistema grejanja/hlađenja, do pametnih uređaja za kućnu zabavu i sigurnosnih sistema.

Mi smo ponosni na našu sposobnost da pružimo izvanredan kvalitet usluge i podrške, kao i našu inovativnost u rešavanju problema. Naši sistemi su pouzdani i jednostavni za korišćenje, tako da se možete opustiti i uživati.

Mi smo firma koja se specijalizuje za prodaju, ugradnju i puštanje sistema automatike. Naša kompanija ima stručni tim inženjera i tehničara koji su sposobni da pruže vrhunsku uslugu klijentima, prilagođavajući se njihovim potrebama i željama.

Bavimo različitim vrstama sistema automatike, uključujući osnovne sisteme kao što su kontrola rasvete, grejanja, hlađenja, prozora i vrata, kao i složenije sisteme za upravljanje bezbednošću, video nadzorom, audio i video sistemima, kao i mnogim drugim inteligentnim kućnim sistemima.

Svi sistemi koje naša firma nudi su visokokvalitetni, pouzdani i lako se koriste, sa fleksibilnim mogućnostima prilagođavanja klijentovim željama i potrebama. Osim prodaje i instalacije sistema, kompanija pruža i savjetovanje, podršku i održavanje nakon instalacije.

Intelligent Buildings ima širok spektar klijenata, uključujući individualne vlasnike kuća i stanova, hotelijere, poslovne zgrade, javne ustanove i mnoge druge. Uz dugogodišnje iskustvo u ovoj industriji, firma se dokazala kao pouzdan partner za sve koji žele da svoj dom ili poslovni prostor učine pametnim i funkcionalnim uz pomoć automatizacije.

Fokusirani smo na pružanje kompletnih rešenja za automatizaciju objekata, nudeći širok spektar proizvoda i usluga koji omogućavaju klijentima da uštede energiju, povećaju udobnost i poboljšaju bezbednost u svojim objektima.

Svi sistemi koje kompanija nudi su visokokvalitetni i energetski efikasni, što omogućava klijentima da smanje troškove energije i povećaju efikasnost svojih objekata. Pored toga, nudimo i sisteme koji omogućavaju daljinsko upravljanje i nadzor objekata, što je idealno za vlasnike objekata koji su često izvan svojih objekata ili imaju više objekata na različitim lokacijama.

Intelligent Buildings se trudi da svojim klijentima pruži najbolje moguće rješenje za njihove potrebe, nudeći personalizovan pristup i rad na projektima od samog početka do kraja. Firma je posvećena klijentima i pružanju izvanredne podrške nakon instalacije sistema, kako bi klijenti uvijek bili zadovoljni kvalitetom usluge.

Uz sve ovo, prilagođavamo se i najnovijim trendovima i tehnologijama, što omogućava klijentima da uvijek budu korak ispred u pogledu automatizacije svojih objekata. Firma je lider u ovoj oblasti i posjeduje dugogodišnje iskustvo koje garantuje najbolje rješenje za automatizaciju vašeg objekta.

Pružamo ne samo proizvode i usluge za automatizaciju objekata, već i obuku i edukaciju za klijente kako bi bili upoznati sa sistemima i mogli ih koristiti na najbolji mogući način. Kompanija takođe nudi i konsultantske usluge za dizajniranje sistema za automatizaciju objekata, što omogućava klijentima da imaju uvid u sve mogućnosti i da dobiju rešenje koje će najbolje odgovarati njihovim potrebama.

Uz sve ovo, Intelligent Buildings je posvećen zaštiti okoline i podržava održiv razvoj. Svi proizvodi i sistemi koje kompanija nudi su energetski efikasni i doprinose smanjenju emisije štetnih gasova u atmosferu. Kompanija se takođe trudi da koristi materijale i tehnologije koje su prijateljske prema okolini i da minimizira uticaj na okolinu tokom svog poslovanja.

Firma takođe ima visoke standarde za svoje zaposlene, koji su obučeni i sertifikovani da pruže vrhunsku uslugu klijentima. Intelligent Buildings je posvećen razvoju i unapređenju svojih zaposlenih, što garantuje da će klijenti uvek biti u dobrim rukama.

Klijenti mogu očekivati brzu i efikasnu uslugu od Intelligent Buildings, od početka do kraja projekta. Firma pruža podršku klijentima tokom celog procesa, od konsultacija i dizajna do instalacije i naknadne podrške, kako bi osigurala da klijenti dobiju rešenje koje najbolje odgovara njihovim potrebama.

Ukratko, Intelligent Buildings je firma koja pruža sveobuhvatna rešenja za automatizaciju objekata sa jednostavnim upravljanjem, profesionalnom instalacijom i podrškom nakon instalacije.
Intelligent Buildings logo
Intelligent Buildings doo
Matični broj: 21293741
Poreski identifikacioni broj: 110076461